Terapi

Afslut tænke over, om du har brug for behandling eller ej.

Selvfølgelig gør du.

Faktisk, simpelthen fordi du er en person, du har brug for behandling. Du har købt sådan en stor mængde af absurditet i det største stykke af din cerebrum at i tilfælde af at du kunne se denne sandhed, du ville tænke over, hvordan nogen som du ville nogensinde opdage paritet.

Enhver person er sindssyg fra fødslen. Du er ikke en undtagelse. Jeg fandt denne bidende sandhed efter videre med usikker udforskning af terapeuten Carl Jung i obskure distrikt det menneskelige sind, hvor jeg kunne finde sindssyge hvert øjeblik.

Jung vidste ikke, hvor alle de sindssyge eksisterende i den menneskelige hjernen var, men han indså, at dette stof blev erhvervet. Jeg havde brug for at finde tælleren stille, sagte røst, der producerer hver dysfunktionel adfærd inde i den menneskelige side af vores indre stemme, med det mål, at menneskeheden ville på sidste disponere over hver eneste følelsesmæssig ustabilitet. I øjeblikket er vi ved, hvor al preposterousness er koncentreret.

Når vi disponere over vores mod sjæl, vi kunne råde over alle preposterousness der skildrer vores adfærd. Vi afslutter varige med den begrundelse, at vi holder op at begå fejl. Vi finde ud af at gøre netop, hvad der vil bringe os nogle resultater.

Langs disse linjer, i tilfælde af at du er trist og gyngende, du bare nødt til at tage efter drøm behandling med en bestemt ende mål at føle sig bedre. Du vil få sunde psykiske velbefindende, der går på evigt.

Hold en fantasi dagbog og et tidsskrift. Dette er en usædvanlig basisk stof.

Optag hvad du kan huske fra alt, hvad du nogensinde kunne vil, uanset det faktum, at du føler, at fantasy scener er ikke spændende. Du ved aldrig, hvor vigtigt en fantasy billede kan være. I tilfælde af, at det indeholder en væsentlig drøm billede, bare for at forstå betydningen af dette billede i din fantasi vil du allerede nu har værdifulde data.