Velkommen

Image result

Velkommen til min hjemmeside Livsbalance for krop, sind og vægt.

Effektiv terapi med en kombination af flere forskellige terapiformer: Samtaleterapi, NLP Psykoterapi, Tankefelt Terapi, Åndedrætsterapi, Healing massage, Kostvejledning.

 

Fordelene ved terapi

Image result

Behandlingen er en interesse i selv, familien, og tilslutninger. En illustration er på grund af en åbenhjertigt generet tyke. En værge eller vagtmand kan opfatte tegn på sorg, harme, eller spænding og købe en Xbox gaming ramme med en ende mål at gå omkring disse sete spørgsmål eller praksis. Mens for det meste inviteret af den unge, denne spekulation er endnu en kort arrangement. En vedvarende arrangement ville være at gøre den vedvarende interesse i behandling for den unge.

I hans eller hendes sessioner, vil han eller hun begynder at løse disse problemer og opbygge en mere fremtrædende evne til at re skitsere selvstændige overvindelse overvejelser og arbejde gennem indførelse spørgsmål. Denne lighed kan ligeledes genlyd med voksne i at investere betydelige energi- og surt tjente penge i korte liberalities. På off chance for, at nogen af dette påvirker dig, opfordrer vi dig til at begynde at sætte ressourcer ind i dig selv og dine forbindelser gennem behandling. Alle er fortjener og udstyret til at opdage komfort.

Få en individuel kostplan og bliv slank!

Du får individuel kostråd givning.

Udviklet og tilpasset kun for dig og dine behov.

Og hvis du vil, kan du supplere NLP.

NLP giver dig mulighed for at lave og vedligeholde de valg, der styrker dig, så du – en gang for alle – får et varigt vægttab.

Tabe sig uden helbredelse, få en ny diæt og livsstil at holde vægt alle disse og flere er inden for rækkevidde.